Wie zijn wij?


Graag stel ik mij even voor.
De opleiding fysiotherapie heb ik gedaan in Rotterdam. Min of meer een logisch gevolg van mijn sportverleden en de ervaring met fysiotherapie bij blessures. Daarom ook na de opleiding in Rotterdam diverse opleidingen gedaan ten aanzien van krachttraining, fitness en revalidatie.                

Enkele jaren later de opleiding Orthopedische Geneeskunde van James Cyriax gevolgd in Antwerpen. Cyriax heeft naast een zeer concrete behandelmethode ook een duidelijke diagnose stelling.

Veel van de ontstane lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat hebben niet alleen een mechanische of traumatische oorzaak. Vaak is er ook sprake van langdurige stress, spanning of ziekte waardoor de belastbaarheid van het lichaam afneemt. Een behandelplan waarin leefstijl, het verhogen van de belastbaarheid en zelfredzaamheid voorkomen heeft dan de voorkeur. 

Ook het blijven volgen van opleidingen is voor de praktijk en mij een prioriteit.

Ik ben Björn Hoogvliet, geboren en woonachtig in Dordrecht. De opleiding fysiotherapie heb ik afgerond in Breda. Doordat ik vroeger regelmatig in aanraking ben geweest met sportblessures, is mijn interesse gegroeid voor fysiotherapie. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Avans Hogeschool te Breda. Na mijn opleiding ben ik direct aan het werk gegaan bij verschillende praktijken in Dordrecht en omstreken. Vanaf februari 2018 ben ik gestart als fysiotherapeut bij Arjan Bakker in de praktijk. Met het oog op de toekomst liggen mijn interesses voor een specialisatie bij de sport- en manuele therapie. Mijn interesse is altijd bij sport(fysiotherapie) gebleven en daarom vind ik het erg leuk om dit soort klachten te verhelpen.

 

 

 

Openingstijden

U kunt de praktijk op iedere werkdag bellen tussen 8.00 en 19.30 voor het maken van een afspraak.